Trompetles start bij de Koperblazersschool van Fulbert Nijpels in Haarlem

Denk je er al langer over om trompetles te nemen, of iets dat daarop lijkt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef koperblazersles, aan volwassenen en kinderen. Vanaf een jaar of 6 kunnen we starten. Mijn oudste leerlingen zijn begonnen toen ze met pensioen gingen....

De lessen vinden plaats in mijn eigen muzieklokaal in Haarlem (Schalkwijk). Goed bereikbaar met de fiets, en meestal zijn er parkeerplaatsen vrij voor mijn deur. Mijn leslokaal is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Eén les duurt normaal gesproken 30 minuten. Die tijd is echt nodig om uit te pakken, warm te spelen en tot de kern van de lesstof te komen. Uiteraard verwacht ik dat er ook thuis geoefend wordt. Dagelijks 20 tot 30 minuten is beter dan één keer een hele middag.

Hieronder een paar links naar filmpjes gemaakt tijdens mijn lessen.

Contactgegevens:
Fulbert Nijpels
P/a Dillestraat 40a
2034 MP HAARLEM
tel: 06-13045675

Indien u contact wilt opnemen? Graag eerst een sms of Whatsappbericht. Tijdens de lessen zijn inkomende telefoongesprekken erg storend.

Te laag inkomen: wellicht toch les mogelijk

Geen geld voor muzieklessen wegens een te laag inkomen? Het jeugdcultuurfonds ondersteunt met een bijdrage van maximaal € 450,-- per jaar. Bij ons is dat voor een kind het volledige lesgeld (30 minuten per week les) en de aanschaf van 2 lesboeken! Doe een aanvraag via een intermediair. De meeste schooldirecteuren zijn dat, maar ook huisartsen en andere personen kunnen dat zijn. Klik op hun logo voor doorverwijzing naar hun website.